O nama

Fragmat-cor je vodeći proizvođač XPS lajsni u ovom delu Evrope.

Osnovani smo kao deo Fragmat grupacije, koja je poznati proizvođač građevinskih izolacija u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

Fragmat-Cor je specijalizovan za proizvodnju ukrasnih lajsni za dekoraciju enterijera. Posedujemo vrhunsku tehnologiju za ekstruziju lajsni koja nam omogućava visok kvalitet i produktivnost uz poštovanje svih standarda zaštite životne sredine. Materijali koje koristimo su ekološki prihvatljivi. Naši proizvodi su potpuno reciklabilni i ne sadrže freon i druge štetne ili zapaljive gasove.

Naše lajsne su viskog kvaliteta, elegantnog dizajna i odlične teksture. Posebno smo ponosni što našim kupcima isporučujemo izuzetno kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni.

Stiropor lajsne Fragmat-cor mogu da se koriste za dekoraciju zidova i plafona, kao i u kombinaciji sa LED osvetljenjem. Odlično su rešenje za prikrivanje kablova i žica, mogu da se koriste za prikrivanje pukotina i deformiteta na zidovima. Takođe, koriste se i kao imitacija ramova za slike, ukrašavanje štokova vrata i prozora.

Naš cilj je da postanemo jedan od vodećih distributera širom sveta, a za to su nam potrebni lojalni partneri za distribuciju naših proizvoda.

Fabrika se nalazi u Šidu, u Srbiji.